Giannis i Thanasis su u Milwaukeeju, a pridružit će im se Alex koji igra u G-ligi

 ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Elsa/Getty Images/Profimedia
BLIŽI SE ALL-STAR VIKEND

Braća Antetokounmpo protiv ostatka svijeta, poznato i tko će se boriti za naslove u zakucavanju i tricama

Giannis, Thanasis i Alex Antetokounmpo će sudjelovati na skill challangeu na All-Star vikendu.
Piše: S.N.Objavljeno: 09. veljača 2022. 10:16

Nakon što su postali poznati igrači koji će nastupiti na NBA All-Star utakmici, kao i treneri koji će ih voditi 20. veljače, NBA liga je objavila i igrače koji će se natjecati u zakucavanjima, šutiranju trica te takozvanom skills - challengeu.

Za titulu najboljeg zakucavača borit će se tri igrača koja do sada nisu sudjelovala na ovom natjecanju. To su Cole Anthony iz Orlanda, rookie Jalen Green iz Houstona te Juan Toscano-Anderson iz Golden Statea. Uz njih će biti Obi Toppin iz New Yorka koji je prošle godine osvojio drugo mjesto iza Anferneeja Simonsa iz Portlanda koji neće braniti naslov.

Naslov neće braniti ni Stephen Curry u natjecanju za najboljeg tricaša. Ove godine će se za tu titulu boriti Zach LaVine iz Chicaga koji pokušava postati prvi igrač u NBA povijesti koji je osvojio i natjecanje u zakucavanjima i ono u tricama. Najbolji u zakucavanjima je bio 2015. i 2016., a ovo će mu biti treći pokušaj da osvoji i trice. Uz njega će se natjecati Trae Young (Atlanta), CJ McCollum (New Orleans), Karl-Anthony Towns (Minnesota), Fred VanVleet (Toronto), Desmond Bane (Memphis), Luke Kennard (LA Clippers) i Patty Mills (Brooklyn).

Zanimljivo će biti i u 'skills challengeu' gdje je NBA spojila neke zanimljive timove. Uz trojac iz Clevelanda - Darius Garland, Evan Mobley i Jarrett Allen - natjecanje će se tri brata Antetokounmpo, Giannis, Thanasis i Alex te momčad sastavljena od tri rookie igrača - Cadea Cunninghama, Scottieja Barnesa i Josha Giddeyja. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li grčka braća biti bolja od 'ostatka svijeta'...

Linker
03. svibanj 2024 20:34