Instagram
NOVO TUŽNO SJEĆANJE

BRYANTOVA UDOVICA NA POSEBAN NAČIN OBILJEŽILA GODIŠNJICU BRAKA: Emotivnom porukom rasplakala društvene mreže: 'Moj kralju, moj najbolji prijatelju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2020. 11:14

Prošla su već tri mjeseca otkako nas je napustio Kobe Bryant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena i zaštitni znak novije povijesti NBA lige. U padu helikoptera preminuo je on, ali i njegova kćerkica Gigi. Supruga Vanessa ostala je sama s tri preostale kćeri, a putem svog Instagram-profila upriličila je novo tužno sjećanje...

Bračni par Bryant bi, da se nije dogodila teška tragedija u subotu imao 19. godišnjicu njihovog vjenčanja. Vanessa je stoga putem društvenih mreža pokazala koliko joj nedostaje njen Kobe, pa je uz prigodnu fotografiju napisala i vrlo dirljivu poruku.

- Moj kralju, srce moje, moj najbolji prijatelju. Sve najbolje za 19. godišnjicu braka, dušo. Toliko mi nedostaješ. Voljela bih da si ovdje i da me držiš u naručju. Volim te - napisala je Vanessa.

I ovoga puta kao poklon za godišnjicu braka stigle su joj crvene ruže, ali sada od njenih kćerkica. Jednu joj je poslao i Pau Gasol, španjolski reprezentativac i nekadašnji suigrač njenog supruga.

Linker
19. travanj 2024 01:46