Luka Dončić

 FEDERICO GAMBARINI Dpa Picture-alliance Via Afp
VELIKI TRANSFER

Četiri kluba stoje u redu za hrvatsku NBA zvijezdu, najveće su šanse da će postati Dončićev suigrač!?

Los Angeles Lakersi, New York Knicksi i Phoenix Sunsi su također među momčadima koje žele Hrvata
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 10. rujan 2022. 09:47

Dallas Mavericksi - pišu američki mediji - žestoko rade na tome da budu najkonkretniji ponuđač Utahu u trgovačkoj potjeri za Bojanom Bogdanovićem (33).

Los Angeles Lakersi, New York Knicksi i Phoenix Sunsi su također među timovima koji se zanimaju za veterana Utah Jazza. Utah sada razmatra što mu tko može ponuditi za Bogdanovića, koji ima prosjek od 18 poena po utakmici u posljednje četiri sezone, prije svega traži što je moguće više "pickova" na draftu.

Ovo je područje gdje bi Sunsi trebali biti najjači, iako bi Phoenixovi izbori u prvoj rundi mogli imati manju vrijednost zbog toga što će biti prvi vrhu lige.

Bogdanović, kojem istječe ugovor vrijedan 19,55 milijuna dolara, trenutno se natječe na EuroBasketu s hrvatskom reprezentacijom i mogao bi figurirati kao "Luka-friendly", dodatak Mavsima koje vodi Dončić. No, što Dallas može ponuditi?

Ima li Utah interesa za igrače poput Dwighta Powella, Franka Ntilikinu ili Josha Greena? I što bi Dallas bio spreman ponuditi u vidu "pickova"? Utah očito ne žuri, a Bogdanović je igrač koji bi jako dobro došao svakoj od navedenih momčadi.

image

Bojan Bogdanović

Claudio Grassi/Lapresse/Profimedia

Linker
25. travanj 2024 05:57