CHRISTIAN PETERSEN Getty Images Via Afp
NEMA PANIKE

Clippersi rade na tome da zadrže svoje zvijezde: ‘Želimo ih zadržati još dugo, veselimo se razgovorima‘

Kawhi Leonard bit će spreman za početak sljedeće sezone, a klub će mu ponuditi i novi ugovor
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 28. travanj 2023. 19:08

Kawhi Leonard iz Clippersa bit će spreman za početak sljedeće sezone, kazao je predsjednik košarkaških operacija kluba Lawrence Frank. Napomenuo je Frank da su Clippersi saznali za Leonardov potrgani meniskus nakon što je bio podvrgnut magnetskoj rezonanci poslije druge utakmice u prvoj rundi doigravanja protiv Phoenix Sunsa. Vijesti su isprva bile jako alarmantne, spominjala se višemjesečna pauza, čak i propuštanje kompletne sezone, ali izgleda da stvari s Leonardom nisu tako strašne.

Frank je također govorio o mogućim produljenjima ugovora Leonardom i Paulom Georgeom.

"Želimo ih zadržati kao članove Clipperse još dugo vremena. Stoga se veselimo tim razgovorima."

George je propustio seriju s Phoenixom koju su Clippersi izgubili (4:1), ali izvori kažu da bi sigurno igrao drugu rundu doigravanja da su prošli. Na pitanje o tome što će biti s Russellom Westbrookom, koji je slobodan igrač, Frank je rekao.

"Voljeli bismo zadržati Russa. To je izvrstan primjer kada imate povjerenja u svoje igrače. Mnogi su se u klubu snažno zalagali za Russa. On donosi veliku energiju i dobar duh u tim."

Westbrook je došao u Clipperse u veljači. U 21 utakmici prosječno je bilježio 15,8 poena, 7,6 asistencija i 4,9 skokova.

Trener Tyronn Lue također ne treba brinuti za posao.

"Ty je sjajan trener. I uzbuđeni smo što ga imamo za trenera."

Frank nije skrivao razočaranje s rezultatima u tek završenoj sezoni, ali ozljede su te koje su mnogo toga skrojile. Clippersi međutim nastavljaju svojim putem. I čekaju da Leonard i George napokon odigraju kompletnu sezonu, a onda i doigravanje...

Linker
21. travanj 2024 11:54