Bojan Bogdanović
 Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia
NBA LIGA

ČUDESNA VEČER HRVATA! BOJAN BOGDANOVIĆ PONOVNO BROJAO PREKO 30, HEZONJA ODIGRAO UTAKMICU ŽIVOTA ZA PORTLAND Bender odličan u pobjedi Golden Statea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2020. 09:43

Hrvatski košarkaški reprezentativac ne prestaje oduševljavati navijače u SAD-u. Naime, Bojan Bogdanović ubacio je 32 poena u pobjedi Utah Jazza protiv Detroita 111:105. Sjajnom šutu Bogdanović je pridodao i pet skokova te dvije asistencije.

Sve je izgledalo kao će Utah upisati novu pobjedu kada su u drugoj četvrtini otišla na visokih 22 poena razlike, ali Detroit se uspijeva vratiti u susret i početkom posljednje četvrtine izjednačiti rezultat. Ipak, do kraja utakmice Jazzeri rade seriju 18:2 i slobodnjacima Goberta dolaze do pobjede.

Uz Bojana Bogdanovića najbolji na terenu bio je Donovan Mitchell s 25 postignutih koševa, dok je domaćine predvodio Christian Wood s 30 poena.

WASHINGTON, DC - JANUARY 03: Mario Hezonja #44 of the Portland Trail Blazers dribbles the ball against the Washington Wizards at Capital One Arena on January 03, 2020 in Washington, DC. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Rob Carr/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Rob Carr/Getty Images/AFP / Rob Carr AFP
Hezonja

Portland Trail Blazersi upisali su poraz od Sacramenta 123:111, a Mario Hezonja odigrao je svoju najbolju utakmicu otkako je stigao u Portland. Hrvat je susret završio sa 16 ubačenih poena. Samo su C.J. McCollum i Hassan Whiteside ubacili više od njega, 19 poena. S druge strane Kingse je predvodio Bogdan Bogdanović s 27 koševa.

Warriorsi su iznenadili Philadelphiju 118:114, a Dragan Bender je u slavlju za 13 minuta provedenih na parketu ubacio 10 poena te pridodao tri skoka i jednu asistenciju. Warriorse je predvodio Damion Lee s 24 koša.

Linker
04. svibanj 2024 07:10