USA Today Sports USA TODAY Sports
OD NJEGA SAMO NAJBOLJE

'ČUDESNI DJEČAK NASTAVIO JE TAMO GDJE JE STAO!' NBA biranim riječima opisala nastup Luke Dončića koji je svojim revolverom riješio teksaški derbi

Piše: HinaObjavljeno: 27. prosinac 2019. 09:35

Nakon što je zaliječio ozljedu gležnja, u noćašnjem se NBA-programu utakmicama vratio slovenski superstar Luka Dončić. U međuvremenu, dakle od zadnje odigrane utakmice bivši igrač madridskog Reala punio je naslovne strane novim ugovorom kojeg je potpisao s brendom Jordan.

Dani stanke koji su iza njega međutim, nisu ga zaustavili na putu sjajne forme u kojoj igra od početka sezone. Sinoć je tako njegov Dallas rezultatom 102:98 pobijedio momčad San Antonija. Zabio je Dončić 24 poena, dodao 10 skokova i osam asistencija.

NBA je na Twitteru objavio "Dončić je nastavio tamo gdje je stao.

Košarkaši Utah Jazza pobijedili su Portland Trail Blazerse sa 121-115, a Bojan Bogdanović je u napetoj završnici pogodio tricu i tri slobodna bacanja te zapečatio trijumf svoje momčadi u dvoboju u kojem je ubacio 16 koševa uz šut 5/15 iz igre, 1/7 za tricu i četiri skoka.

Jazz je do pobjede predvodio Donovan Mitchell sa 35 koševa, a Joe Ingles je ubacio 26. Kod Portlanda je najefikasniji bio Damian Lillard sa 34 poena, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Linker
06. svibanj 2024 17:57