USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA
POGLEDAJTE VIDEO

Dončić o presudnom promašaju Bogdanovića: ‘Srce mi je stalo, imao sam osjećaj da lopta putuje 15 sekundi

Bojan Bogdanović je dvije sekunde prije kraja promašio otvorenu tricu za pobjedu
Piše: SN, HinaObjavljeno: 29. travanj 2022. 08:41

Košarkaši Utah Jazza izgubili su od Dallas Mavericksa s 96-98 u šestoj utakmici odigranoj u Salt Lake Cityju i tako ispali u prvom krugu doigravanja za NBA prvaka, a Bojan Bogdanović je dvije sekunde prije kraja promašio otvorenu tricu za pobjedu svoje momčadi.

Bogdanović je do tada pogodio tri trice iz pet pokušaja i s 19 koševa završio kao drugi strijelac Jazza u ovom dvoboju, a Donovan Mitchell je ubacio 23 poena. Kod Dallasa su po 24 koša ubacili Jalen Brunson i Luka Dončić koji je uz to imao i devet skokova te osam asistencija.

Utah je treći put u posljednje četiri godine poražena u prvom krugu doigravanja, Dallas je po prvi puta prošao u konferencijsko polufinale od 2011., kad su Mavericksi predvođeni Dirkom Nowitzkim i svojim današnjim trenerom Jasonom Kiddom došli do svog jedinog naslova NBA prvaka.

Dallas će u konferencijskom polufinalu igrati protiv Phoenix Sunsa koji su pobjedom 115-109 u šestoj utakmici odigranoj u New Orleansu izbacili Pelicanse s 4-2.

Nakon utakmice u Salt Lake Cityju kratkim se komentarom oglasio Luka Dončić:

"Bogdanović inače ne promašuje puno takvih šuteva. Moje srce je stalo, imao sam osjećaj da lopta 15 sekundi putuje zrakom. Sretni smo i mislim da smo zaslužili prolaz", poručila je zvijezda Dallasa.

>>>PROMAŠAJ BOGDANOVIĆA POGLEDAJTE OVDJE<<<

U konferencijsko polufinale na Istoku plasirali su se Philadelphia 76ersi koji su slavili u šestoj utakmici sa 132-97 na gostovanju kod Toronto Raptorsa. Philadelphiju u konferencijskom polufinalu čeka Miami Heat.

Linker
20. travanj 2024 03:47