Ben Simmons

 SARAH STIER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sarah Stier/Getty Images/Profimedia
OZBILJAN UDARAC

Doveli zvijezdu NBA lige, ali on ne može igrati! Teško da i hoće do kraja sezone, počinje utrka s vremenom

Trenutno su 8. na Istoku, a igrač njegovih karakteristika Netsima bi itekako dobro došao.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2022. 06:25

Ben Simmons je dobio epiduralnu injekciju zbog diskus hernije u leđima, potvrdio je u ponedjeljak trener Netsa Steve Nash. Simmons, kojeg je Brooklyn kupio u trgovini s Philadelphijom još 10. veljače i dalje čeka na svoj debi u novoj momčadi. Simmons je trebao zaigrati 18. ožujka protiv Portland Trail Blazersa, ali problemi s leđima potrajali su duže od svih predviđanja.

Netsi su i dalje optimistični da će Simmons zaigrati u ovoj sezoni, ali im definitivno ponestaje vremena. Protiv Utaha su noćas odigrali 72. utakmicu sezone, što znači da im ostaje još samo 10 nastupa prije doigravanja. I teško je očekivati da se Simmons vrati na vrijeme za bilo koju od njih. Nash je rekao da se o operaciji nije razgovaralo.

Netsi su trenutačno na omjeru 37-34, pobijedili su u pet od posljednjih šest utakmica i drže 8. mjesto Istočne konferencije, te ih vjerojatno čekaju play-in utakmice kako bi ušli u play-off. Naravno da bi im igrač Simmonsove klase puno značio, premda je teško reći u kakvom će se stanju vratiti, jer Australac nije igrao još od prošle sezone. No, Simmons je sjajan obrambeni igrač, te izvanredan asistent, sjajan u tranziciji. Pomogao bi Netsima sigurno, iako je jasno da teško može imati značajnije role. Realnije je ipak razgovarati o tome da Simmons ove sezone neće uopće igrati...

Linker
19. travanj 2024 19:42