Rudy Gobert
 Mike Ehrmann/AFP
NBA TRŽNICA

Dvojica Bogdanovićevih suigrača zaradit će gotovo 400 milijuna dolara, Džanan Musa otpisan

Ugovor Goberta, centar Jazza, ukupno je treći po veličini ugovor koji je potpisao neki NBA igrač
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 20. prosinac 2020. 23:10

U praskozorje nove sezone Rudy Gobert, centar Utah Jazza, potpisao je novi ugovor s momčadi iz Salt Lake Cityja za koji će od ljeta 2021. godine pa u sljedećih pet sezona zaraditi 205 milijuna dolara. Prije toga Utah je potpisala produženje s Donovanom Mitchellom za 195 milijuna dolara, pa će dva suigrača Bojana Bogdanovića kombinirano zaraditi do 2026. godine 400 milijuna dolara!

Ugovor Goberta je treći ukupno po veličini ugovor koji je potpisao neki NBA igrač, nakon što je Giannis Antetokounmpo potpisao na 228 milijuna dolara, a Russell Westbrooke na 207 milijuna dolara.

U isto vrijeme prijavljuju se momčadi za novu sezonu, a Detroit Pistonsi nisu među 15 igrača na koje računaju pronašli mjesta za Džanana Musu, nekadašnjeg igrača Cedevite, koji je ovo ljeto iz Brooklyna razmijenjen u Detroit.

Reprezentativac BiH sada, poput Marija Hezonje kojega je nešto ranije otpisao Memphis, traži NBA klub koji bi ga angažirao u skorije vrijeme ili će mu opcija biti povratak u Europu. Tu je opciju već realizirao Marko Gudurić, kojeg su, kao i Hezonju, otpisali u Memphisu, a već se skrasio u Fenerbahčeu.

Linker
17. travanj 2024 17:25