LeBron James
 Kevork Djansezian/Getty Images/AFP / KEVORK DJANSEZIAN AFP
LIJEPA GESTA VELIKANA

FOTO: LEBRON JAMES OTKRIO SVIJETU NOVU TETOVAŽU KOJU JE POSVETIO TRAGIČNO PREMINULOM KOBEU BRYANTU 'Moj brat! Mamba do kraja života'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2020. 12:15

Emotivno je sinoć bilo u Staples Centeru gdje su se navijači i igrači oprostili od tragično preminulog Kobea Bryanta. Brojni poznati pjevači izveli su nekoliko brojeva za legendarnog Bryanta, a u jednom trenutku mirkofon u ruke je uzeo i LeBron James.

- Zajedno sa suigračima želim nastaviti njegovo naslijeđe, ne samo ove godine, nego dok god igramo košarku, jer je to ono što bi želio Kobe Bryant. Slavimo momka koji je došao ovdje sa 18 godina, umirovio se sa 38 i postao vjerojatno najbolji otac kojeg smo vidjeli u posljednje tri godine", rekao je James u svom govoru u kojem je citirao i Bryantove riječi izrečene nakon što je odigrao posljednju utakmicu za Lakerse - "Mamba out".

Upravo mambu dao je istetovirati LeBron na svoju nogu, a kako ona zapravo izgleda otkrio je svijetu na svojem Instagram profilu. Inače 'mamba' je nadimak koji je Bryant za života dao sam sebi, a uz zmiju tu su još brojevi 8 i 24 koje je nosio na dresu.

shot Instagram

"❤Moj brat ♾ #Mamba4Life #RIPKobe #RIPGiGi", napisao je James.

View this post on Instagram

My brother #Mamba4Life #RIPKobe #RIPGiGi

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Linker
19. travanj 2024 11:36