LeBron James

 MICHAEL REAVES Getty Images Via Afp
ZANIMLJIV DETALJ

Ima li LeBron James poseban tretman kod sudaca? Ova situacija pokazuje da bi moglo biti tako

Znakovito objašnjenje je ponudio jedan od najpoznatijih sudaca NBA lige Scott Foster
Piše: Anđela VukoObjavljeno: 26. prosinac 2023. 12:38

Zanimljiva situacija dogodila se sinoć na božićnom ogledu Boston Celticsa i LA Lakersa.

LeBron James je sjajno blokirao Jaysona Tatuma u trku, ali akcija je preispitana zbog mogućeg prekršaja koji je konačno i dosuđen Bostonu. Ono što je međutim bilo znakovito je objašnjenje koje je za to ponudio jedan od najpoznatijih sudaca NBA lige Scott Foster.

- Nakon pregleda, bila je to dobra blokada LeBrona Jamesa. Međutim, ovo ti se neće svidjeti. Prije bloka LeBrona Jamesa, Taurean Prince je napravio kontakt s Tatumovom desnom rukom, zbog čega je ovaj izgubio loptu. Dakle, to je faul na Tatumu- ocijenio je Foster.

Foster tako ne samo da je pohvalio LeBrona nego je i pokušao ublažiti odluku protiv Lakersa kako ne bi previše naljutio njihove navijače.

Još jedan je ovo u nizu argumenata navijača da Kralj, koji je poznat i po tome što kada se s nečim ne slaže povisi glas na suce, ima poseban tretman u ligi.

Sinoćna utakmica završila je na strani Boston Celticsa (115:126), a LeBron je ubacio 16 poena, uz 9 skokova i 8 asistencija.

- Mislim da trenutno nismo zdravi. Mislim da nismo tamo gdje želimo biti da se natječemo s najboljim momčadima dok ne budemo postajali sve bolji i bolji- rekao je nakon utakmice.

Linker
28. travanj 2024 09:48