Cronos/Alamy/Alamy/Profimedia
NA POMOLU VELIKA RAZMJENA

Jedan od najvećih klubova na svijetu opet kreće po Bojana Bogdanovića, za njega čak nude dvojicu, ali...

Za Bogdanovića nude Detroitu dva igrača, ali zapinju na jednom detalju...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 15. prosinac 2022. 13:24

Los Angeles Lakersi ponovno su povezani su s potencijalnom razmjenom za Bojana Bogdanovića. I ljetos su ga "ciljali", ali nisu bili spremni ispouniti zahtjeve Utaha, pa je Bojan završio u Detroitu. Sada su se Lakersi ponovno aktivirali po tom pitanju.

Međutim, prema Jakeu Fischeru iz Yahoo Sportsa, Lakersi su u trgovačkim pregovorima zapeli u dovođenju hrvatskog košarkaša zbog svoje nespremnosti da se odreknu izbora prvog kruga drafta kojeg su uključivali u potencijalni dogovor.

"Primarni trgovinski napori Los Angelesa u ovom su trenutku usredotočeni oko izlaznog paketa u kojem nude Patricka Beverleya, Kendricka Nunna, ali i zaštićeni pick prve runde. Lakersi su pristupili Detroitu s tim prijedlogom u nadi da će izvući Bojana Bogdanovića. Izbor o kojemu je riječ, međutim, bio je jako zaštićen, a čini se da Pistonsi čekaju opipljiviju "dobit" na draftu da se rastanu s Bogdanovićem", izvijestio je Fischer.

Naravno, Lakersi uvijek mogu ponovno ući u pregovore s Detroit Pistonsima, ako budu voljni olabaviti zaštitu na svom budućem izboru drafta u prvoj rundi. Amerikanci naglašavaju da Bogdanović ipak ima 33 godine i da je to glavni razlog zbog toga što nisu spremni do kraja prihvatiti uvjete Detroita.

Bogdanović za to vrijeme ima fantastičnu sezonu u kojoj zabija 21 poen po utakmici, uz 50 posto ukupnog šuta, te 43 posto šuta za tricu. Nema sumnje da bi Lakersima Bogdanović bio veliko pojačanje i da bi sa svojim vanjskim šutom otvorio puno prostora za unutarnju igru Jamesa i Davisa.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Izostanak Brozovića bit će veliki udarac za Hrvatsku, a Dalić bi zbog toga mogao promijeniti sustav." To je glavni zaključak današnjeg Mundocasta u kojem nam je u gostima bio nogometni stručnjak Robert Palikuča. Pogledajte Mundocast:

Linker
20. travanj 2024 04:15