Jrue Holiday

 WALEED ZEIN Anadolu Agency Via Afp
ČEKA SE TEK POTVRDA

Jrue Holiday ima novi klub, napustio je redove Milwaukee Bucksa s kojima je prije dvije godine osvojio NBA prsten

Prošle sezone Holiday je prosječno postizao 19.3 poena u dresu Milwaukee Bucksa
Piše: HinaObjavljeno: 01. listopad 2023. 18:46

Kako piše većina američkih NBA medija dogodila se razmjena na relaciji Boston - Portland, a novi igrač Bostona je postao 33-godišnji Jrue Holiday.

Tako je Holiday tek nekoliko dana proveo na zapadnoj obali, u Portlandu, gdje je završio tijekom ovog tjedna u velikoj razmjeni po kojoj je Damian Lillard, velika zvijezda Portlanda dugi niz godina, došao u Milwaukee.

Bilo je jasno da se Holiday, dosadašnji bek šuter Milwaukeeja, neće dugo zadržati u Portlandu te je sada poznato kako je njegova nova destinacija Boston. U suprotnom smjeru, prema Portlandu, Celticsi su poslali Malcolma Brogdona, Roberta Williamsa, izbor prve runde drafta iduće godine, kao i „pick“ prve runde na draftu 2029. godine.

Prošle sezone Holiday je prosječno postizao 19.3 poena u dresu Milwaukee Bucksa, a uz to je ostvarivao i 7.4 asistencija.

Holiday je bio važan igrač tog kluba 2021. godine kada su Bucksi bili prvaci NBA lige, a ranije je još igrao za Philadelphiju i New Orleans. Dva puta je u karijeri Holiday bio i All Star igrač.

Linker
03. svibanj 2024 15:00