Brad Rempel-USA TODAY Sports / Reuters
TEŠKI TRENUCI

KAKAV UDARAC ZA AMBICIJE BOSTON CELTICSA U DOIGRAVANJU Ostali bez najboljeg igrača koji mora na operaciju i čeka ga dugi oporavak

Piše: HinaObjavljeno: 06. travanj 2018. 13:12

Najtrofejnija NBA momčad Boston Celticsi objavili su kako će se njihov najbolji igrač Kyrie Irving u subotu podvrgnuti operaciji koljena zbog koje će propustiti ovogodišnje doigravanje.

Irving je zbog bolova u lijevom koljenu propustio posljednjih nekoliko utakmica, a sada je otkriveno kako ima bakterijsku infekciju i to na mjestu na kojemu još uvijek ima vijke koji su mu ugrađeni tijekom operacije nakon loma patele u finalu doigravanja 2015. godine kada je bio član Cleveland Cavaliersa.

Iz Celticsa su objavili kako će tijekom nove operacije svi vijci biti uklonjeni kako se ovakva situacija ne bi ponovila, a da će Irvingov oporavak trajati četiri do pet mjeseci.

S omjerom pobjeda i poraza 53-24 Celticsi su sigurni na drugom mjestu Istočne konferencije uoči doigravanja, no bez Irvinga i Gordona Haywarda koji je propustio čitavu sezonu zbog teškog loma stopala u prvoj utakmici još u listopadu izgledi za dobar rezultat u posezoni su im bitno smanjeni.

Linker
20. travanj 2024 08:22