USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia
NEŠTO SE KUHA

Kakva bi ovo bila bomba! NBA insajder tvrdi: Prva zvijezda hrvatske košarke mogla bi biti na meti slavnog kluba

‘Držao bih ih na oku Beverleyja i Bogdanovića u Utahu. To su tipovi igrača s kojima bi postigli napredak‘
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 23:39

Ugledni NBA novinar Shams Charania iz Athletica kaže da Lakersi razmatraju razmjenu koja bi dovela Patricka Beverleya iz Utaha i Bojana Bogdanovića. Informacija da Netsi napreduju u odnosima s Kevinom Durantom uništila je svaku šansu Lakersa da će ovog ljeta dobiti Kyrieja Irvinga.

Stoga glavni menadžer Lakersa Rob Pelinka već razmatra druge scenarije trgovine kako bi nadogradio popis igrača, scenarije koji bi rezultirali time da nepoželjni Russell Westbrook ide u drugu sredinu.

Utah je jedna od rijetkih momčadi koje bi se moglo uvjeriti da dovedu Russa, otkupe ga te zauzvrat dobiju pickove Lakersa za 2027. i 2029. U nedavnom gostovanju u Pat McAfee Showu, Shams Charania iz The Athletica naglasio je da su Patrick Beverley i Bojan Bogdanović dva igrača na koje bi Lakersi mogli ciljati.

image
ALEX GOODLETT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Alex Goodlett/Getty Images/Profimedia

"Mislim da su u ovom trenutku Lakersi otvoreni za sve što će njihovu momčad učiniti boljom. Držao bih ih na oku Patricka Beverleyja i Bojana Bogdanovića u Utahu. To su tipovi igrača s kojima bi Lakersi postigli napredak. Danny Ainge, glavni izvršni direktor Utaha, radi tamo veliku rekonstrukciju svlačionice i spreman je za dogovor, pogotovo u zamjenu za izbore u prvoj rundi."

Linker
07. svibanj 2024 05:43