Ben Simmons još nije zaigrao ove sezone

 LIU JIALIANG Imaginechina Via Afp
Bez dlake na jeziku

Košarkaška legenda o najvećem problemu NBA lige: ‘On je ser***, vrijeme je da ga razbiju po gu***i‘

Charley Barkley je jasno poručio što misli o ponašanju Bena Simmonsa.
Piše: S.N.Objavljeno: 10. studeni 2021. 23:26

Jedna od glavnih priča ove NBA sezone je Ben Simmons, ali ne zbog toga što Australac ima odličnu sezonu nego upravo suprotno - što ne igra. Simmons je ovog ljeta zatražio trade iz Philadelphia 76ersa, klub je bio voljan to napraviti, ali nisu našli zainteresirani klub-partner za završiti posao. I onda je krenuo pravi zaplet.

Simmons je odbio priključiti se klubu na trening-kampu, ali je ipak popustio kada je shvatio da će zbog toga biti suspendiran te neće dobivati plaću. No, na treninzima se ponašao potpuno nezainteresirano, odbijao naredbe trenera Doca Riversa pa su ga Sixersi ipak suspendirali i kaznili. I dalje se pokušava doći do neke razmjene, u zadnje vrijeme se kao zainteresiran klub spominjao Boston, ali Simmons je i dalje u Philadelphiji.

Dojam je kako je malo tko u NBA ligi i oko nje na njegovoj strani, a cijelu priču je u emisiji 'NBA on TNT' na svoj osebujan način komentirao legendarni Charles Barkley.

"Počeli su sezonu moleći ga da se vrati. Htjeli su ga posjetiti, a on im je rekao da ne dolaze. Oni su ga željeli natrag u momčad, a onda, jer je želio plaću, se ipak vratio i počeo ponašati na treninzima kao seronja pa su ga izbacili", rekao je Barkley i nastavio:

"Dali su mu još jednu šansu. Rekli su 'u redu, imao neke probleme', a on im je opet poručio da ih ne želi vidjeti pa su ga oni opet počeli kažnjavati. Sagnuli su se da poljube guzicu ovom tipu, a sada su ga počeli razbijati po toj guzici. Postoje samo dvije opcije - ili ljubiš nečiju guzicu ili mu je razbiješ- Sada je vrijeme da se razbije njegova guzica."

Linker
20. travanj 2024 16:43