IMAGE PRESS AGENCY Nurphoto Via Afp
SLOBODAN IGRAČ

Kreće lov na veliku NBA zvijezdu! Durant jasan: ‘Što god da se dogodi, prijateljstvo će i dalje biti tu‘

Irving ima rok do srijede da aktivira svoju opciju od 36 milijuna dolara te ostane u Netsima,
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 27. lipanj 2022. 18:27

Kevin Durant pozorno čeka rasplet pregovora na relaciji Kyrie Irving - Brooklyn Nets. Navodno pregovori ne idu u dobrom smjeru, ali Durant se drži po strani, iako kao njihov franšizni igrač sigurnu ima veliki utjecaj u klubu.

"Nema nikakve moje umiješanosti u te pregovore. Mislim, ne mogu biti uključen u to. Biti slobodan igrač, to je jedno od najvažnijih trenutaka u vašoj karijeri. Na to nitko drugi ne može utjecati. Ja samo gledam sebe i čekam rasplet", kazao je Durant te dodao: "Što god da se dogodi, prijateljstvo će i dalje biti tu."

Irving ima rok do srijede da aktivira svoju opciju od 36 milijuna dolara te ostane u Netsima, može i potpisati novi ugovor s Netsima, ali može i otići.

Irving ima popis destinacija na koje bi želio otići ako napusti Netse. Prema iznimno upućenom Adrianu Wojnarowskom iz ESPN-a u pitanju su: Los Angeles Lakersi, Los Angeles Clippersi, New York Knicks, Miami Heat, Dallas Mavericks i Philadelphia 76ersi.

Međutim, nitko od njih nema dovoljno prostora za potpisivanje Irvinga. I nisu svi od njih zainteresirani za stjecanje zagonetnog playa, koji je bio dostupan samo za 103 utakmice regularne sezone, tijekom svoje prve tri godine u Brooklynu. Plus što svi znaju da se neće cijepiti, a korona nije nestala. Navodno zbog svega toga Netsi i nisu baš jako zainteresirani da Irving ostane u momčadi.

Istovremeno, širi se priča kako je LeBron James viđen u New Yorku, u koji je došao kako bi Irvinga nagovorio da ponovno budu suigrači. Bili su sjajan tandem u Clevelandu, hoće li zaigrati zajedno i u Lakersima?

Linker
19. travanj 2024 03:42