DeAndre Jordan

 STEPH CHAMBERS Afp
NIJE SE NAIGRAO

LA Lakersi se rješavaju Jordana, želi ga Philadelphia, a već su našli zamjenu u Houston Rocketsima

Lakersi su odlučili otpustiti ga, a umjesto njega dovesti rezervu Russellu Westbrooku
Piše: HinaObjavljeno: 01. ožujak 2022. 13:46

Kako piše većina američkih medija Los Angeles Lakers se rješavaju centra DeAndre Jordana, a kao pojačanje za ostatak sezone dovode DJ Augustina iz Houstona.

Na početku ove sezone klub iz Los Angelesa je doveo 33-godišnjeg Jordana koji je tijekom 32 nastupa ostvario za Lakerse prosjek od 4.1 poena i 5.4 skoka za jedva 12 minuta po susretu. U posljednje vrijeme Jordan više nije ni igrao te su Lakersi odlučili otpustiti ga, a umjesto njega dovesti rezervu Russellu Westbrooku.

U pitanju je godinu dana stariji, 34-godišnji DJ Augustin koji je ove sezone, u dresu vrlo slabog Houstona, do početka veljače ostvarivao 5.4 poena i 2.2 asistencije po utakmici.

LA Lakers pokušavaju napraviti određene zaokrete u sezoni koja iz njihove perspektive uglavnom klizi nizbrdo. S omjerom 27-33 klub je trenutačno deveti na Zapadu i sve im više prijete New Orleans i Portland.

Isto tako, izgleda kako DeAndre Jordna ne bi trebao dugo biti iz kluba, jer su se već javili iz Philadelphije koja nakon odlaska Drummonda traži pouzdaniju zamjenu za svoju prvu zvijezdu Joela Emiida i čini se da im je dovođenje Jordana sasvim prihvatljiva opcija. S omjerom 37-23 Philadelphia je trenutačno treća momčad Istočne konferencije.

Linker
29. travanj 2024 02:00