Isaiah Stewart i LeBron James

 PROFIMEDIA
Nastavak okršaja

‘LeBron mora biti suspendiran - znao je da je napravio prljav potez, ne smije dobiti specijalni tretman‘

Cijela NBA liga čeka da vidi kakve će kazne biti nakon sukoba LeBrona Jamesa i Isaiaha Stewarta.
Piše: S.N.Objavljeno: 22. studeni 2021. 23:10

Veselo je ove sezone u NBA ligi. Nakon što je cijeli svijet pričao o sukobu Nikole Jokića, Markieffa Morrisa i njihove braće, sada je na repertoaru sinoćnji okršaj između LeBrona Jamesa i Isaiaha Stewarta.

LeBron je u jednom trenutku laktom udario Stewarta u glavu, a mladom je centru Detroita napukla arkada te ga je oblila krv što ga je jako razljutilo. Naganjao je Stewart LeBrona po terenu, pokušao na svaki način doći do njega, ali do nekog većeg okršaja ipak nije došlo. Oba igrača su isključenja, a cijeli košarkaški svijet čeka kakve će kazne odrediti NBA liga.

Stewart će sigurno dobiti veću kaznu zbog svoje želje za okršajem, a sve je veći broj onih koji žele i da se LeBron kazni.

"On mora biti suspendiran. Slažem se s Anthonyjem Davisom koji je rekao da LeBron nije 'prljavi igrač', ali to ne znači da taj potez nije bio prljav. On je zamahnuo svojim laktom i znao je koliko ima prostora do Stewarta. Odmah je znao da je napravio nešto što nije bilo u redu i mora biti suspendiran. Ne smije dobiti nikakav specijalni tretman zato što je on LeBron", izjavio je poznati američki novinar Stephen A. Smith te dodao kako Stewart mora dobiti veću suspenziju zbog svojeg ponašanja.

Novih izjava aktera ovog okršaja nema, ali se pojavila priča kako se LeBron želio ispričati Stewartu nakon svega. Ugledni novinar The Athletica, Shams Charania, donio je priču o tome kako je LeBron nakon utakmice pokušao doći do telefonskog broja mladog centra Pistonsa kako bi mu se ispričao. Kako je tekao taj razgovor još uvijek se ne zna.

Linker
19. travanj 2024 12:21