Zion Williamson se pojavio s 10ak kilograma viška

 SCREENSHOT: YOUTUBE
IMA 11 KILA VIŠKA

Legenda NBA lige nagazila mladu zvijezdu: Treba paziti što jede, izgleda kao da Shaq i ja imamo bebu

Prvi pick drafta od prije dvije godine još uvijek nije zaigrao u novoj sezoni.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 05. studeni 2021. 15:16

Kada će se Zion Williamson vratiti na parket? To pitanje muči navijače New Orleans Pelicansa, ali i sve NBA zaljubljenike koji bi željeli vidjeti u akciji igrača koji je s razlogom izabran kao prvi pick na draftu 2019. godine, a koji je u prve dvije sezone pokazao da se radi o pravoj NBA zvijezdi.

Osim oko nesumnjivih košarkaških kvaliteta, oko Ziona se uvijek povlači još jedna priča – zdravstveno stanje 21-godišnjeg košarkaša. On je sa zdravljem imao problema još na sveučilištu, u prve dvije NBA sezone je propustio dosta utakmica, a i u novu je ušao s ozljedom ruke zbog koje još nije zaigrao. Iako su iz New Orleans Pelicansa u najavi sezoni rekli da će on biti spreman za prvu utakmicu, to se nije dogodilo, a nova vijest je da će se tek za dva do tri tjedna biti napravljena nova procjena njegovog stanja.

U međuvremenu je Zion počeo s treninzima s momčadi, a snimke su izazvale nove reakcije u NBA svijetu. Naime, jasno je da mladi košarkaš ima viška kilograma, a pojedine vijesti kažu da ima oko 136 kilograma, čak 11 više nego kada je došao u NBA ligu prije dvije godine. Takvo stanje komentirali su mnogi NBA analitičari, a najoštriji je bio Charles Barkley, NBA legenda koja sada radi u popularnoj emisiji „Inside The NBA”.

„Izgleda kao da Shaq i ja imamo dijete. Izgleda da se dobro jede u New Orleansu”, rekao je Barkley te tako izazvao salvu smijeha kolega u studiju među kojima je i Shaquille O'Neal.

„Šalim se, ali sam i ozbiljan. On je već imao operaciju noge, sada ima slomljenu ruku. Morat će naučiti da moraš paziti što jedeš čak i kada si ozlijeđen da bi se lakše mogao vratiti u pravu formu. Ako ne bude pazio i bude nastavio na ovakav način stavljati to opterećenje na koljena i stopala, bit će cijelo vrijeme ozlijeđen.”

Video Barkleyjeve izjave o Zionu pogledajte OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 16:59