Luka Dončić

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
‘KAO DA TO NISAM JA...‘

Luka Dončić se slomio pred novinarima: ‘Frustriran sam, puno mi se toga događa, ali ne želim o tome‘

Slovenski košarkaš priznao je da u posljednje vrijeme ne uživa u igri kao prije
Piše: SNObjavljeno: 25. ožujak 2023. 09:17

Ne ide Dallasu u posljednje vrijeme. Treći put u nizu, šesti u zadnjih osam utakmica poraženi su Mavericksi u NBA ligi. Iako su se spojili Luka Dončić i Kyrie Irving kako bi u Teksas doveli šampionsko prstenje, sve se više čini da neće ni izboriti doigravanje.

Slovenski as pokušao je nakon poraza od 117:109 protiv Charlottea objasniti što se događa. Novinari su ga na press-konferenciji upitali što ne valja, kako bi Dallas trebao igrati da se krene pobjeđivati... No, Luka je skrenuo pozornost na to da se događa nešto u njegovom privatnom životu.

Odigrao je dobru utakmicu, zabio 34 poena, ostvario 10 skokova i osam asista, ali kasnije je i sam priznao da to nije to...

- Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu - rekao je.

Dallas je trenutno na diobi 10. mjesta Zapadne konferencije s omjerom 36-38, koliko imaju i momci iz OKC Thundera. Trenutno na mjestima koja vode u play-in vlada velika gužva. Sedmi Lakersi i osma Minnesota imaju 37-37, New Orleans je na 36-37, a potom slijede Dallas i OKC, a tu je i Utah sa 35-38.

Linker
20. travanj 2024 08:25