Ken Blaze / USA TODAY Sports / Reuters
IZ POUZDANIH IZVORA

NA POMOLU ŠOKANTAN TRANSFER KAKAV NBA NE PAMTI Navijači mu to sigurno neće oprostiti: LeBron prelazi u redove najvećih rivala za neviđeni dream team?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2018. 00:43

LeBron James već tri godine vodi veliku bitku protiv Golden State Warriorsa za naslov pobjednika NBA lige, a ako je vjerovati američkim medijima uskoro bi u neočekivanom obratu mogao zaigrati u njihovom dresu.

Senzacionalnu vijest plasirao je ugledni ESPN koji navodi kako je 'kralj' apsolutno spreman za transfer koji nitko nije očekivao.

Jamesu ističe ugovor na ljeto i mnogi su mišljenja kako bi, ukoliko se prelazak u redove prvaka uistinu i dogodi, finale NBA lige bilo zapravo nezamislivo jer šanse da netko svlada momčad u kojoj zajedno igraju Stephen Curry, Kevin Durant, Draymond Green i LeBron James, ravne su nuli.

Bio bi to još jedan bolan odlazak LeBrona tek što su mu navijači donekle zaboravili i oprostili Miami, no zapravo najveću prepreku u prelasku Jamesa u Warriorse predstavljaju financijski dijelovi ugovora.

ESPN ističe kako bi Warriorsi morali u Cleveland poslati Thompsona i Igoudalu, čime bi 'očistili' 18-9 i 16 milijuna dolara, no ni to ne bi bilo dovoljno već bi se morao žrtvovati i Kevin Durant koji bi morao pristati na smanjivanje plaće.

Linker
02. svibanj 2024 12:28