DVIJE MEGAZVIJEZDE

Na pomolu stvaranje senzacionalnog NBA dvojca: Evo tko bi mogao doći Luki Dončiću!

Najviše zanimanja za njega pokazuju Dallas Mavericksi i Miami Heat, objavili su američki mediji
Piše: HinaObjavljeno: 06. srpanj 2021. 12:52

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Kawhi Leonard (30) mogao bi ovog ljeta iskoristiti opciju u ugovoru sa LA Clippersima te postati slobodni igrač, a najviše zanimanja za njega pokazuju Dallas Mavericksi i Miami Heat, objavili su američki mediji.

Dallas bi rado želio vidjeti u svojim redovima dvostrukog najkorisnijeg igrača finala NBA lige (2014. sa San Antonio Spursima i 2019. sa Toronto Raptorsima), a i u prednosti je pred Miamijem jer ima više prostora u tzv. "limitu plaća", te zbog dobrih odnosa Kawhi Leonarda i Nice Harrisona, bivšeg marketinškog menadžera u Nikeu koji treba preuzeti jednu od ključnih uloga u Dallas Mavericksima.

image
Kawhi Leonard
KEVORK DJANSEZIAN Afp

Također, za Leonarda bi igrački bilo bolje prijeći u Dallas, gdje briljira Slovenac Luka Dončić.

Zbog ozljede koljena u četvrtoj utakmici polufinala Zapada protiv Utah Jazza, Kawhi Leonard je propustio cijelu finalnu seriju Zapada u kojoj je Phoenix trijumfirao sa 4-2 u pobjedama.


NBA: Antetokounmpo propušta prvu utakmicu finala protiv Phoenixa

Najbolji košarkaš Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo zbog ozljede koljena vjerojatno neće nastupiti u prvoj utakmici finala doigravanja NBA lige protiv Phoenix Sunsa, koja se igra u srijedu ujutro u 03.00 sata po hrvatskom vremenu u Phoenixu.

Antetokounmpo se ozlijedio u četvrtoj utakmici finalne serije Istoka, te je propustio dvije utakmice Bucksa, koji su unatoč tome uspjeli slaviti protiv Atlanta Hawksa sa 4-2 u pobjedama.

Trener Milwaukeeja Mike Budenholzer izjavio da oporavak Antetokounmpa dobro napreduje, ali da vjerojatno neće igrati u prvoj utakmici finala NBA lige, objavili su američki mediji.

U ovogodišnjem doigravanju NBA lige Antetokounmpo ima prosjek od 28.2 koševa, 12.7 skokova i 5.2 asistencija po utakmici.

Linker
24. travanj 2024 01:38