Kevin Durant

 ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Elsa/Getty Images/Profimedia
VELIKI DOGAĐAJ

NBA spektakl u Hrvatskoj? Durant, Harden i društvo se u Zagreb dolaze pokloniti Draženu!

Biserka Petrović potvrdila da se radi na organizaciji utakmice za 30. godišnjicu Draženova odlaska.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2021. 10:09

NBA momčad Brooklyn Netsa mogla bi uskoro zaigrati - u Hrvatskoj! Sjajna je to vijest koju je u razgovoru za Hrvatski radio najavila Biserka Petrović. Majka prerano preminulog Dražena, hrvatske košarkaške legende ima želju ugostiti jednu od njegovih bivših momčadi za 30. godina od njegovog odlaska. Netsi bi po toj ideji stigli u Zagreb.

- Zaklada je svoje napravila za proširenje Muzeja, radimo na projektu. Za 30. obljetnicu pregovaramo s Netsima o utakmici u Hrvatskoj. Prije nismo imali dvoranu, sad imamo Arenu, ali ja bih voljela tu (u Ciboni)... Ha, vidjet ćemo. Konkretnog datuma još nema, prepustit ćemo njima kada im bude odgovarao datum, nećemo vezivati za rođendan ili godišnjicu, ali za 30. obljetnicu mora se napraviti nešto veliko - rekla je gospođa Petrović za HRT.

image

Biserka Petrović

TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

Tko bi trebao igrati protiv Netsa? Je li to hrvatska reprezentacija?

- Vidjet ćemo, teško je složiti najbolje igrače iz Europe, ali radit će se na tome. Ovoga časa još ne mogu više reći, ali radi se na tome - dodaje Petrović.

Podsjetimo, zvijezde Brookyln Netsa ovoga trenutka su Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving... Kakav bi to bio spektakl!

Cijeli razgovor s Biserkom Petrović za Hrvatski radio poslušajte OVDJE.

Linker
05. svibanj 2024 23:54