ELSA Afp
ZAVRŠIO U BOLNICI

NBA zvijezda naprasno okončala karijeru zbog problema sa srcem: ‘Najstrašniji osjećaj u mojem životu...‘

Igrao je protiv Lakersa i shvatio da nešto nije u redu, a onda mu se stanje naglo pogoršalo...
Piše: HinaObjavljeno: 15. travanj 2021. 19:58

Krilni centar NBA momčadi Brooklyn Nets, LaMarcus Aldridge (35) objavio je prekid karijere nakon što su mu liječnici pronašli abnormalnosti u radu srca. Aldridge je otkrio kako je posljednju utakmicu protiv Lakersa u nedjelju odradio s nepravilnim radom srca nakon čega mu se stanje pogoršalo preko noći i završio je u bolnici.

"Sad mi je bolje, ali ono što sam osjetio tu noć je bio najstrašniji osjećaj u mom životu," poručio je krilni centar na Twitteru. "Dosad sam košarku stavljao na prvo mjesto, no sada sam odlučio ispred košarke staviti zdravlje i obitelj", dodao je.

Aldridge se pridružio Brooklynu prošlog mjeseca nakon što je šest godina igrao za San Antonio Spurse. Prije toga devet je godina proveo s Portland Trail Blazersima. Bio je drugi izbor drafta 2006. godine, no Chicago Bullsi su ga odmah zamijenili s Portlandom.

"Zahvalan sam na svemu što mi je ova igra donijela. Prekrasne uspomene, uključujući sve uspone i padove, prijateljstva koja sam stekao, ostat će zauvijek sa mnom", rekao je.

Aldridge je u NBA-u bilježio prosjek od 19.4 poena i 8.2 skoka po utakmici u 1.029 ligaških nastupa.

Linker
18. travanj 2024 02:22