Alexander Hassenstein Bongarts/Getty Images
SVAĐA KOJA TRAJE DESETLJEĆIMA

NEKE STVARI NE MOŽE OPROSTITI NI VELIKI MICHAEL JORDAN Prvo ga je izbacio iz ekipe, a sada tvrdi: On je šu**k bio i ostao!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2020. 14:33

Četvrta epizoda najiščekivanijeg serijala u kategoriji sportskog dokumentarca izazvala je, kao i uostalom prve tri, puno bure. U novom izdanju "Posljednjeg plesa" govori se o velikom suparništvu između Chicago Bullsa i Detroit Pistonsa. U naslovnoj ulozi i ovoga je puta lik i djelo Michaela Jordana, ponajboljeg košarkaša svih vremena.

U finalu istočne konferencije 1991. godine Bullsi su dobili, a nekoliko je sekundi prije kraja to Pistonsima postalo jasno pa su svi, osim dvojice - Chucka Dalyja i Johna Salleyja otišli u svlačionicu bez upućivanja čestitki.

Tog se detalja iz svoje karijere prisjetio Isiah Thomas koji se Michaelu Jordanu zbog toga i ispričao, ali to MJ-u nije bilo dovoljno. Nazvao ga je - šu*kom.

- To je sve sr*nje, sve što sada kaže znate da nije istina. Imao je dovoljno vremena da razmisli o tome, a mišljenje mu je promijenila reakcija javnosti. Pokažite mi što god želite, ali ne možete me uvjeriti da nije šu*ak - rekao je Michael i dodao:

- Godinu ranije sam ja nakon poraza u sedmoj utakmici svima čestitao. Godinu prije isto. Dvije godine u nizu kada su nas dobili. Postoji određeno poštovanje u igri, sportski duh.

Dodati valja da je Isiah Thomas u devedesetim godinama prošlog stoljeća bio ličnost koja i nije bila baš najomiljenija u NBA-krugovima. Mnoge su zvijezde uspjele izlobirati da ne bude pozvan na Olimpijske igre 1992. godine na kojima je nastupio veliki Dream Team.

Linker
14. travanj 2024 16:42