Kyrie Irving

 ZHONG FUBAO Imaginechina Via Afp
NAPOKON JE DOČEKAO

Netsima stiže pojačanje: Skupocjena zvijezda Brooklyna prve minute sezone odigrat će u Indianapolisu?

Košarkaši Brooklyna trebaju određenu promjenu jer su izgubili posljednje tri utakmice u nizu
Piše: HinaObjavljeno: 04. siječanj 2022. 11:29

Unatoč povratku gotovo svih igrača koji su bili u zdravstvenom i sigurnosnom protokolu, a najvažnije je bilo što opet mogu igrati Kevin Durant i James Harden, klub je u lošem nizu te je od Chicaga izgubio prvo mjesto na ljestvici Istočne konferencije.

Trenutačno Brooklyn ima omjer 23-12, a prva sljedeća utakmica je gostovanje kod Indiane. Upravo bi se tada moglo dogoditi nešto novo za Brooklyn, točnije, dio američkih medija navodi kako bi se u tom susretu mogao na parket vratiti Kyrie Irving.

Objektivno gledano drugi najbolji igrač kluba nije odigrao ni minute ove sezone, a tek je krajem kalendarske 2021. godine po prvi puta trenirao sa suigračima. Razlog je, dakako, njegovo uporno odbijanje cijepljenja zbog čega ne može igrati domaće, ali može nastupati na velikom dijelu gostujućih utakmica.

"Kyrieu treba tjedan ili dva da bude fizički potpunu spreman“, rekao je na samom kraju prošle godine trener Brooklyna Steve Nash odgovarajući na pitanje u kakvom je stanju Irving.

Premda dva tjedna od tog trenutka još nisu prošla neki izvori navode da je realna određena minutaža Irvinga na utakmici u Indinapolisu.

Osim kod Indiane igrači Brooklyna će još tijekom siječnja odraditi sedam gostujućih utakmica (kod Portlanda, Chicaga, Clevelanda, Washingtona, San Antonija, Minnesote i Golden Statea).

Linker
15. travanj 2024 22:08