Nikola Jokić sa suprugom
 INSTAGRAM
ČARI MAMINE KUHINJE

Nikola Jokić ‘natukao‘ 15 kilograma?! Amerikanci otkrili vijest koja je šokirala ljude iz Denvera

Neće biti puno vremena za skidanje kila, jer uskoro kreće nova NBA-sezona.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2020. 10:47

Vraćaju se polako NBA-igrači u svoje franšize, počinju trening-kampovi, a za petnaestak dana krenut će i nova sezona. U predbožićnom razdoblju ponovno će zaigrati najbolji košarkaši svijeta. Jedan od onih klubova koji je započeo svoje aktivnosti je i Denver, u kojem igra srpski košarkaš Nikola Jokić.

Jedan od najboljih svjetskih centara zaprepastio je ljude u klubu koji vode brigu oko tjelesne spremnosti igrača. Na preliminarnim pregledima ustanovljeno je naime, da je Jokić u odnosu na povratak koji se dogodio pred početak prošle sezone, u listopadu prošle godine dobio čak - 15 kilograma?

Pred početak sezone 19/20 Jokić je imao 113 kilograma, a sada ima koji dekagram preko 128. Čudi taj podatak, prvo zato što se košarkaš iz Sombora za vrijeme "balona" jako izdefinirao i izgledao bolje nego ikad. Promijenio je u tijeku prošle sezone i prehranu te se zaista vidjelo da je radio na sebi.

Sada se iz Denvera boje da se nije zapustio za vrijeme boravka u Srbiji gdje je čekao povratak u klub. Poznato je da se Jokić oženio, da je boravio kod kuće, a tek će se pokazati koliko je nova, ovaj put negativna promjena u prehrani utjecala na tako veliku količinu novih kilograma.

Trebat će ih brzo istopiti, jer već 11. prosinca kreću i prve pripremne utakmice pred početak nove sezone. Denver će u noći sa subote na nedjelju gostovati kod Golden State Warriorsa.

Linker
14. svibanj 2024 09:15