FREDERIC J. BROWN/AFP/PROFIMEDIA Frederic J. Brown/afp/profimedia
TRADE LUDNICA

Nova bomba u NBA ligi: Legendarni razigravač završio u Warriorsima, evo s kim će Curry napasti novi naslov

Novi partner Stepha Curryja na bekovskim pozicijama bit će legendarni razigravač Chris Paul
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 22. lipanj 2023. 21:56

Ludnica razmjena u NBA ligi u punom je tijeku. Prema najnovijim informacijama američkog insajdera Adriana Wojnarowskog Washington Wizardsi i Golden State Warriorsi dogovorili su veliku razmjenu.

Novi partner Stepha Curryja na bekovskim pozicijama bit će legendarni razigravač Chris Paul. Nakon što je Paul nedavno razmijenjen iz Phoenix Sunsa bilo je poznato da ga Wizardsi neće zadržati, pa se tako tražila solucija prema kojoj će Paul potpisati s jednom od momčadi koja se bori za naslov prvaka.

Putem Washingtona u ovoj razmjeni krenuo je Jordan Poole, bek koji je prošle godine kao starter imao odličnu sezonu s 21.3 poena u prosjeku, dok je ove sezone povratkom Klaya Thompsona ponovno preselio na klupu, gdje su njegove brojke drastično pale, na 11.6 poena u prosjeku. Uz Poolea Wizardsi će dobiti zaštićeni pik prve runde drafta za 2030. godinu i pik druge runde za 2027. godinu.

Warriorsi će također u Washington poslati Ryana Rollinsa, igrača kojeg su izabrali na draftu 2022. godine, javlja insajder Shams Charania.

Linker
27. travanj 2024 11:11