Nikola Jokić se sinoć sukobio s Markieffom Morrisom

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia
Košarka ili MMA?

Novi nastavak ‘Jokićevog ludila‘: Javila se braća srpskog košarkaša i poručila da su spremni za okršaj

Priča oko isključenja Nikole Jokića na utakmici protiv Miami Heata i dalje je glavna NBA tema
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2021. 17:02

Nikola Jokić sinoć nije izdržao. Pri kraju utakmice između Denver Nuggetsa i Miami Heata s leđa je žestoko odgurnuo Markieffa Morrisa koji je na njemu napravio prekršaj nekoliko trenutaka prije toga. Uslijedila je velika gužva na terenu, oba igrača su isključenja, ali tu nije sve stalo.

Markieffov brat blizanac Marcus, koji igra za Los Angeles Clipperse, na svojem se Twitteru osvrnuo na cijeli slučaj:

"Čekao je da brat okrene leđa. Zabilježeno", napisao je Marcus, a svi su odmah to protumačili kao najavu osvete u njegovom susretu protiv Jokića i Denvera.

No, i Jokić ima svoju braću. Nemanja i Strahinja su snimljeni na tribinama kako gledaju što se odvija na parketu, a sada su odgovorili i Marcusu.

"Trebao si ostaviti ovo kako je završilo umjesto da javno prijetiš našem bratu. Tvoj brat je prvi napravio prljavi potez. Ako želiš napraviti neki novi korak, budi siguran da ćemo te čakati", odgovorili su Marcusu na njegovom Twitteru s profila kojeg su otvorili samo za ovu priliku. Iako su mnogi sumnjali da to nije njihov pravi profil, Mike Singer, novinar Denver Posta koji prati Nuggetse tvrdi da je ovo njihova autentična poruka.

Kako će se sve rasplesti ostaje nam da vidimo, a spomenimo samo da se Denver i Miami ponovo susreću 30. studenog dok Nuggetsi protiv Clippersa igraju 27. prosinca.

Linker
19. travanj 2024 06:58