Rudy Gobert

 ALEX GOODLETT Afp
SLIJEDI REKONSTRUKCIJA

‘Odlučite se - on ili ja!‘; Potpuni raspad u Utahu, Bogdanovićev suigrač poslao jasnu poruku

Dva suigrača hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića već su neko vrijeme u zavadi.
Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 03. svibanj 2022. 19:02

Francuski košarkaš Rudy Gobert, prenose neki NBA novinari, jasno je dao do znanja čelnicima Utah Jazza da više ne želi biti u istoj momčadi s Donovanom Mitchellom.

„Odlučite se, za mene ili Mitchella“, otprilike je sukus onoga što je jedan od najboljih obrambenih igrača NBA lige posljednjih godina poručio čelnim ljudima kluba iz Salt Lake Cityja.

Ove sezone Utah Jazz je, kao i ranijih sezona, zapeo u doigravanju, a mnogi će reći i razočarao. Ne toliko zbog poraza 2-4 u seriji protiv Dallasa, koliko je igra te momčadi bila neuvjerljiva. Inače, već duže vremena postoji jaz u odnosu Mitchella i Goberta, na papiru dvije najveće zvijezde ovog kluba.

Očigledno je tijekom aktualne sezone kulminirao taj loši odnos i sada je Gobert povukao prvi potez i poručio „ili on ili ja“.

Svi NBA izvjestitelji ionako su odmah nakon ispadanja u prvom krugu doigravanja najavili kako će krenuti velika rekonstrukcija ove momčadi, a izgledno je i da hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović bude jedan među onima koji će napustiti Salt Lake City.

Linker
27. svibanj 2024 05:08