Nikola Jokić s trofejem koji nosi ime Magica Johnsona koji je pun čestitki za njega

 HARRY HOW Getty Images Via Afp
NAJVEĆI KOMPLIMENT

‘On mijenja košarku ispred tvojih očiju kao što su to radili Michael Jordan, Larry Bird, Kareem...‘

Jokić je dobio novo veliko priznanje od košarkaške legende. Usporedio ga je sa najvećima
Piše: SNObjavljeno: 24. svibanj 2023. 11:39

Bez obzira na to što je u prethodne dvije godine osvojio naslov MVP-a NBA lige, izgleda kako je tek ulazak u ovogodišnje finale Nikoli Jokiću donio potpuno priznanje od strane košarkaških legendi. Jedan od njih, Magic Johnson, posljednja dva dana ne prestaje s hvalospjevima na račun srpskog košarkaša.

- Čestitam Nikoli Jokiću na plasmanu u finale i rušenju rekorda Wilta Chamberlaina po broju triple doubleova u play offu. Čestitke i vlasniku Denvera Kroenkeu, treneru Michaelu Maloneu, Jokiću i čitavoj momčadi, gradu Denveru i svim navijačima Nuggetsa plasman u NBA finale! - rekao je Magic nakon što su Nuggetsi ‘pomeli‘ Lakerse rezultatom 4-0 u seriji.

Danas je na svojem Twitteru legendarni bivši košarkaš otišao i korak dalje te Jokića usporedio s nekim od najvećih imena iz povijesti ovog sporta.

- Joker mijenja ovaj sport ispred tvojih očiju kao što su to radili Michael, Larry, LeBron, Steph, Kobe, Kareem ili Shaq - smatra Magic.

Jokić u društvu Jordana, Birda, Jamesa, Curryja, Jabbara ili O‘Neala. Ne zvuči loše, ali nedostaje mu prsten. Sada ima priliku doći do njega.

Linker
19. travanj 2024 05:30