VINCENT LAFORET / AFP
LETEĆE VISOČANSTVO

OTKRIVENO: KAKO JE MICHAEL JORDAN 'IZGUBIO' 100 MILIJUNA DOLARA Agent legendarnog košarkaša javnosti ispričao nevjerojatnu, dosad nepoznatu priču

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 02. svibanj 2020. 13:02

David Falk, menadžer legendarnog Michaela Jordana, otkrio je nevjerojatnu priču kako je njegov klijent propustio priliku zaraditi 100 milijuna dolara.

Jedino što je legendarni 'Air Jordan', kako priča Falk, trebao napraviti je da se pojavi na jednom mjestu, posvetiti tome dva sata i ugovoriti posao. Falk nije naveo konkretno o čemu se radilo, ali je njegovo 'Leteće visočansotvo' to odbilo.

"Prije tri godine sam došao do Michaela sa sponzorskom ponudom teškom sto milijuna dolara. Jedino što je trebao napraviti je pojaviti se na mjestu događaja od dva sata da ga kamere snime. Bog ga blagoslovio. Toliko je uspješan da može birati što hoće, a što neće. Zaista mu se divim, jako je selektivan u stvarima u koje želi biti uključen", rekao je Falk.

Ovih dana na ESPN-u emitira se Jordanov dokumentarac 'Posljednji ples' koji je podigao veliku prašinu, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara.

'Air Jordan' vlasnik je doživotnog sponzorskog ugovora s Nikeom, a također je vlasnik NBA kluba Charlotte Hornetsa.

Linker
18. travanj 2024 19:40