USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
UTRKA S VREMENOM

Ozljeda Anthonyja Davisa prestrašila sve navijače Lakersa, parket je napustio u invalidskim kolicima

Nastradao je u posljednjoj četvrtini kada je primio udarac u glavu i djelovao je ošamućeno
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2023. 07:52

Ozljeda Anthonyja Davisa u petoj utakmici polufinalne serije Zapada protiv Golden Statea zabrinula je sve navijače LA Lakersa.

Sredinom posljednje četvrtine utakmice centar Lakersa dobio je, čini se, udarac laktom u glavu od Kevona Looneyja. Završio je na klupi, a s bolnom grimasom na licu odveli su ga u invalidskim kolicima prema svlačionici i više se nije vraćao. Bilo je to pri rezultatu 102:90 u korist Warriorsa.

- Dobio je udarac u glavu. Upravo sam provjerio kako je, i čini se da mu je već dobro, rekao je trener Lakersa Darvin Ham nakon utakmice.

Trenutak kada se ozlijedio Davis možete možete pogledati OVDJE.

Šesta utakmica serije na rasporedu je u petak navečer u Los Angelesu i navijači Lakersa nadaju se da će Davis biti spreman. Njegov potencijalni izostanak bio bi veliki udarac za ambicije Lakersa.

Osmerostruki All Star ove je sezone u regularnom dijelu sezone bio na prosjeku od 25.9 poena, 12.5 skokova i 2 blokade po utakmici. U doigravanju je do pete utakmice bio na prosjeku od 21.4 poena, 14 skokova i 3.7 blokada po utakmici uz 52.6% šuta iz igre.

Linker
19. travanj 2024 10:17