JASON GETZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Jason Getz/zuma Press/profimedia
NESTVARNA VEČER

Pljušte reakcije na povijesnu Dončićevu partiju, Luka zadivio svijet pa ‘zašutio‘: ‘Umoran sam kao go**no‘

Slovenski košarkaš je odigrao jednu od najboljih utakmica u povijesti NBA lige
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2024. 08:30

Nije dugo trajao rekord Joela Embiida kao najboljeg strijelca ove sezone. Samo četiri dana nakon što je centar Philadelphije ubacio 70 poena Spursima, Luka Dončić ga je zasjenio nevjerojatnom partijom u kojoj je postigao 73 poena u pobjedi svoje momčadi protiv Atlante.

Nakon ove izvedbe Slovenac nije bio previše razgovorljiv iako mu je ozlijeđeni suigrač Kyrie Irving lijepo rekao:

- Moraš nešto reći kamerama. Ne postižeš 73 poena pa da onda ne kažeš ništa, moraš dati nešto - rekao mu je Irving da bi Dončić samo rekao:

- Umoran sam kao go**o.

Irving se oglasio i na Instagramu gdje je podijelio grafiku koja pokazuje da se Dončić s ovom partijom izjednačio na četvrtom mjestom najboljih šuterskih izvedbi u povijesti NBA lige, a uz to je samo napisao: ‘Congrats Brate‘.

image

Irving o Dončiću

SCREENSHOT: INSTAGRAM

Javili su se i drugi aktualni i bivši NBA košarkaši. Draymond Green je Luku nazvao nerealnim, a podsjetio je i na činjenicu da je Atlanta na draftu 2018. godine ispred Dončića uzela Trae Younga. ‘Tradeali su Dončića, zar ne?‘, upitao se Green.

Čestitke je uputio i Dirk Nowitzki, a Paul Pierce je naglasio kako ne može vjerovati da je u jednom tjednu vidio dvije izvedbe s najmanje 70 poena.

Javio se i Isaiah Thomas koji je Dončića usporedio s Jamesom Hardenom iz doba njegovih dana u Houstonu. ‘Možeš se samo nadati da će promašiti jer ga ne možeš zaustaviti‘, napisao je Thomas.

Linker
03. svibanj 2024 06:06