Ivica Zubac

 Ian Maule/Getty Images/AFP
HIT DANA

Pogledajte potez zbog kojeg je Zubac postao predmet sprdnje: ‘Slučajno je stisnuo gumb za šutiranje‘

Ivica je bio jedan od raspoloženijih igrača Clippersa, ali ‘briljirao‘ je i šutom s koša na koš
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 26. listopad 2022. 13:10

Zubac je slučajno stisnuo gumb za šutiranje, šale se NBA fanovi na Twitteru nakon što je hrvatski reprezentativac i član LA Clippersa postao autor jednog od komičnijih poteza večeri.

U porazu od Oklahoma City Thundera (94-108), Ivica Zubac je bio među bolje raspoloženim igračima Clippersa, upisavši double-double učinak (10 poena, 14 skokova), no usput se pobrinuo i da sljedeća emisija Shaqtin‘ a Fool ima dovoljno materijala za ismijavanje. U završnici druge četvrtine, odlučio je gađati prema košu duboko iz vlastite polovice terena, iako je do kraja ostalo još osam sekundi, dakle dovoljno vremena da se složi akcija.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE <<<

"Ne možemo reći da nije imao otvorenu poziciju za šut", jedan je od zabavnijih tvitova na račun 25-godišnjeg Čitlučanina.

Šalu na stranu, Zubac na otvaranju sezone dobiva visoke recenzije za svoje prezentacije. Nakon četiri odigrane utakmice, u dvije statističke kategorije nalazi se u top 5 cijele lige. Peti je po prosječnom broju skokova (11.8) te drugi po broju blokada. Sa 13 blokada u četiri utakmice, gleda u leđa samo Brooku Lopezu (Milwaukee) koji ih ima 14.

Linker
18. listopad 2024 05:43