USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA
ODUŠEVIO I NA PRESICI

Pogledajte što je Jokić napravio u trenucima najveće euforije, zbog ovog mu se klanjaju i najveći suparnici

Nakon utakmice srpski košarkaš pokazao je svoju veličinu i mnoge oduševio potezom
Piše: SNObjavljeno: 13. lipanj 2023. 07:53

Nikola Jokić predvodio je Nuggetse s 28 poena i 16 skokova, a upisao je i četiri asistencije u utakmici (94:89) kojom je Denver pred svojim navijačima s 4:1 zaključio finalnu seriju i ugrabio svoj prvi naslov NBA prvaka.

Nakon utakmice srpski košarkaš pokazao je svoju veličinu u trenucima najveće euforije te u Ball Areni odlučio je stisnuti ruku svakom igraču Miami Heata i njihovom treneru prije nego što je i sam počeo slaviti zasluženu titulu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Nedugo nakon što su se preselili s parketa u svlačionicu, igrači Denver Nuggetsa nastavili su sa slavljem, a tu se Jokić opustio puno više nego pred tribinama pa je u jednom trenutku zgrabio suigrača Jamala Murraya te ga na opće oduševljenje bacio u bazen.

Prije nego li je krenuo bacati suigrače u bazen, Jokić je briljirao na presici nakon utakmice. Novinari su ga pitali raduje li se pobjedničkoj paradi u Denveru kojom će igrači proslaviti povijesni prsten sa svojim navijačima, srpski košarkaš upitao je:

- Kad je parada?

- U utorak.

- Ma ne, moram kući... - rekao je Jokić i nasmijao sve okupljene u prostoriji.

Razlog tako brzog povratka u Sombor svojstven je samo njemu. Kako je objasnio u studiju, u nedjelju se održava utrka konja, a kako je od ranije poznato, oni su njegova strast. Posjeduje dva konja u Francuskoj, dva u Italiji i čak deset u Srbiji.

Linker
03. svibanj 2024 09:27