Rivers vs BambaSCREENSHOT (Twitter)
NOVI ŠAKAČKI OKRŠAJ

Pogledajte totalni kaos s NBA parketa, u žestokoj tučnjavi isključena čak petorica: ‘Osjećam se posramljeno‘

‘Najstariji sam u momčadi. Smatram se vođom, odnosno jednim od vođa. Ne osjećam se dobro zbog ovoga...‘
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 04. veljača 2023. 09:24

U noćas odigranoj NBA utakmici između Minnesota Timberwolvesa i Orlando Magica konačnih127:120 za Orlando je nešto po čemu će se susret najmanje pamtiti. Naime, nakon jednog promašenog pokušaja za tri poena Austin Rivers okrenuo se prema klupi za pričuve Magica i dobacio nešto, ili prema njegovome odgovorio, epilog je isti, velika tučnjava dvije momčadi.

Petorica igrača isključena su nakon tučnjave koja je započela pred klupom Orlanda krajem treće četvrtine. Play Minnesote Austin Rivers i centar Magica Mo Bamba bili su prvi uključeni igrači, a to se prelilo na nekoliko drugih sudionika.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE I OVDJE <<<

Rivers, Jaden McDaniels i Taurean Prince izbačeni su iz Timberwolvesa. Jalen Suggs je izbačen zajedno s Bambom za Orlando.

Rivers je rekao da se obratio Bambi u vezi s njegovim komentarima.

- Ovo nije neki cool trenutak za mene - rekao je Rivers nakon utakmice pa dodao:

- Osjećam se posramljeno. Ja sam najstariji u timu. Smatram se vođom, odnosno jednim od vođa. Bila je to čudna utakmica i mislim da to nije nimalo pomoglo. Ne osjećam se dobro zbog toga.

Tučnjava je počela s Riversom točno ispred klupe Magica dok je igra bila u tijeku na daljem kraju terena. Bamba je ušao s klupe, a Rivers ga je udario. Onda su se uključili i ostali, a najviše Suggs, McDaniels i Prince.

NBA je u petak najavila kazne sudionicima posljednjih sramotnih scena s parketa, igračima Memphisa i Clevelanda, pri čemu je Dillon Brooks suspendiran na jednu utakmicu bez igre, a Donovan Mitchell je kažnjen s 20.000 dolara.

Do tuče je došlo jedne noći nakon svađe na između čuvara Brooksa i Mitchella. Brooks je zamahnuo i udario Mitchella u predjelu prepona u četvrtak nakon što je bek Grizzliesa pao na pod. Mitchell je uzvratio tako što je bacio loptu na Brooksa i potom ga gurnuo.

Linker
23. travanj 2024 14:43