Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
ODBIO KOMENTIRATI

Procurile snimke polugole NBA zvijezde s maloljetnom djevojkom: ‘Upravo sam ga poj******‘

‘Shvaćam pitanje, ljudi. Potpuno razumijem da želite znati o tome. Za sada nemam ništa za reći‘
Piše: SNObjavljeno: 25. studeni 2023. 11:44

Košarkaš Oklahoma City Thundera Josh Giddey našao se u centru medijske pozornosti u Americi zbog mogućeg skandala o seksualnom odnosu s maloljetnom djevojkom. U petak je na društvenim mrežama procurila objava djevojke koja se pohvalila kako je “Upravo poj***** "mladog 21-godišnjeg Australca, i time pokrenula lavinu reakcija.

Riječ je o djevojci koja navodno ima 15 godina, te trenutno pohađa treći razred srednje škole. O potencijalnom skandalu oglasio se i službeni glasnogovornik NBA lige, Mike Bass.

- NBA istražuje optužbe da je bek Oklahoma City Thundera Josh Giddey imao neprimjerenu vezu s potencijalnom maloljetnicom koja se pojavila putem društvenih medija - rekao je u petak.

Giddey i trener Oklahome Mark Daigneault odbili su komentirati optužbe.

- Razumijem pitanje, naravno - rekao je 21-godišnji Giddey novinarima, dodajući da "trenutno nema daljnjih komentara". Dodatno pritisnut da odgovori na situaciju, Giddey je rekao:

- Shvaćam pitanje, ljudi. Potpuno razumijem da želite znati o tome. Za sada nemam ništa za reći.

Daigneault je kasnije upitan hoće li Giddey biti potencijalna smetnja njegovoj momčadi.

- To je osobna stvar koju ne bi komentirao – rekao je.

Josh Giddey je bio šesti izbor na NBA draftu 2021. godine, a ove sezone ima prosjek od 12,3 poena, 5,7 skokova i 4,5 asistencija za Thunder.

Linker
04. svibanj 2024 03:30