Kukoč i Pippen
 JONATHAN DANIEL
Nina o ‘Posljednjem plesu‘

Producentica s Balkana poručuje Kukoču: Toni i svi kritičari, pričekajte i pogledajte 10. epizodu!

Producentica iz Srbije stvarala je ‘Last Dance‘ i ima poruku za slavnog hrvatskog košarkaša
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2020. 12:17

Nina Krstić producentica je sad već planetarno popularnog Posljednjeg plesa, serije koja nam je približila Michaela Jordana i slavnu generaciju Chicago Bullsa. Taj dugometražni dokumentarni film prikazan je još 2016. godine na filmskom festivalu, a svoju TV premijeru doživio je ovih dana na ESPN-u. U intervjuu je pojasnila kako je došlo do snimanja, a i poručila je nešto zanimljivo vezano za sve kritičare oko "omalovažavanja" Tonija Kukoča, pa i "skidanja s plakata"...

"Uvijek će postojati kritike. Mi koji radimo dokumentarce sami smo sebi možda i najveći kritičari.", rekla je Nina u intervjuu za Telegraf, a onda se dotaknula i Hrvata:

"Kukoč? Tonijeva reakcija dolazi iz njegovog osobnog iskustva, što je sasvim pošteno. Ne postoji niti jedna ispravna točka gledišta. Sve što mi možemo uraditi je da u filmu prikažemo što više različitih mišljenja ljudi.", izjavila je i dodaje:

image
RICHARD MACKSON

"Reći ću samo jednu stvar, a to je da se svi trebaju suzdržati od kritika dok ne pogledaju i posljednju 10. epizodu. Upravo u toj epizodi Jerry Krause ima svoj bitan trenutak".

U draftiranju Kukoča su odlučujuću ulogu imali Jerry Krause kao i Ivica Dukan, a Michael Jordan i Scottie Pippen su ga zvali ''Jerryjev tip'', a po Loweovom svjedočanstvu su se njih dvojica svađali oko toga tko će čuvati Kukoča u Barcelonu na OI. Umirali su od želje da im pokažu što ga čeka jednom kad ode u NBA. Pippen ga je optuživao da ''ne može čuvati ni stolicu'', a Toni je te kritike shvatio ozbiljno i nabacio popriličnu mišićnu masu u odnosu na svoje europske dane...

"Krause je izgradio tu momčad, moramo mu dati zasluge", izjavio je Kukoč za ESPN.

Čini se da moramo pogledati i tu 10. epizodu...

Linker
19. travanj 2024 22:56