LeBron u zagrljaju s menadžerom Richom Paulom

 Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
APSOLUTNI REKORDER

Rivali i legenda dive se kralju LeBronu: ‘Nisam nikad mislio da ću u svom životu to doživjeti‘

Zvijezda Lakersa ispisala je povijest i izbila na vrh ljestvice najboljih strijelaca svih vremena
Piše: SNObjavljeno: 08. veljača 2023. 07:17

Nakon što je LeBron James u utakmici LA Lakersa i Oklahoma Cityja s 38 poena nakon 39 godina nadmašio rekord legendarnog Kareema Abdula-Jabbara (38.387 poena) i postao najbolji strijelac NBA lige svih vremena, nižu se reakcije na društvenim mrežama.

"Nakon 39 godina NBA liga ima novog kralja strijelaca", oglasili su se LA Lakersi putem Twittera.

LeBronu su počast odali i veliki rivali Golden State Warriorsi.

"Vodili smo neke epske bitke. Vidjeli smo neke nevjerojatne izvedbe, a večeras smo svjedočili povijesti". Čestitke Kralju Jamesu", poručili su putem Twittera Golden State Warriorsi.

Oglasio se i Kevin Durant.

"Čudno mi je to samo izgovoriti jer znam odakle si došao i koliko si naporno radio od početka. Bio si inspiracija. Šaljem puno ljubavi i nastavi podizati letvicu", poručio je.

Čestitka je stigla i iz redova Cleveland Cavaliersa, LeBronovog bivšeg kluba.

"Čestitke Kralju Jamesu na ispisivanju povijesti, na prestizanju Kareema Abdula-Jabbara na vrhu ljestvice najboljih strijelaca", poručili su.

"Čestitke Kralju Jamesu. Dogodila se legendarna stvar, 38388#", napisao je pak Stephen Curry, dok je Magic Johnson rekao:

"Nikada u svom životu nisam mislio da ću vidjeti da dvojica košarkaša zabiju više od 38.000 poena. Još se sjećam kada je moj suigrač, legendarni Kareem Abdul-Jabbar srušio rekord. Bila mi je čast biti čovjek koji mu je dodavao lopte da zacementira svoju ostavštinu."

Linker
26. travanj 2024 22:12