KATELYN MULCAHY Afp
POVRATAK KUĆI

Russel Westbrook predstavljen u Lakersima: ‘Ovo je nestvarno, pa odrastao sam u Los Angelesu!‘

‘To su prije svega moji prijatelji, cilj mi je uklopiti se što bolje u momčadi‘, rekao je Westbrook
Piše: HinaObjavljeno: 11. kolovoz 2021. 20:01

Na službenom predstavljanju novi član profesionalne košarkaške NBA momčadi Los Angeles Lakersa, branič Russell Westbrook (32) izjavio je kako je dolazak u klub iz grada u kojem je rođen "ispunjenje sna".

"Ovo je nestvarno, mislim da još uvijek nisam svjestan... odrastao sam u Los Angelesu, nedaleko ove dvorane i gledao sam kao navijač sve pobjedničke parade dok sam bio dijete", kazao je Westbrook.

image
KATELYN MULCAHY Afp

Westbrook je postao članom Lakersa prvog dana prijelaznog roka 6. kolovoza kada je stigao u klub u zamjenu za Kylea Kuzmu, Montrezla Harrella, Kentaviousa Caldwell-Popea, Isaiaha Jacksona i izbor prve runde drafta. U novom klubu će s LeBronom Jamesom i Anthonyjem Davisom činiti "veliki trojac" koji bi trebao donijeti još jedan naslov prvaka, nakon onoga 2020. godine.

image
KATELYN MULCAHY Afp

"To su prije svega moji prijatelji, a cilj mi je uklopiti se što bolje u momčadi", dodao je Westbrook koji je prošle sezone postao igrač s najviše "triple-double" učinaka u povijesti NBA.

Kako su plaće za Jamesa, Davisa i Westbrooka "pojeli" gotovo čitav "salary cap", Lakersi će ostatak rostera morati popuniti igračima koji će igrati za veteranski minimum. Tako su u klub stigli Dwight Howard (35), Trevor Ariza (36), Carmelo Anthony (37) i Wayne Ellington (33).

Linker
26. travanj 2024 23:42