TIM WARNER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Tim Warner/getty Images/profimedia
HRVAT SOLIDAN

Šarić i društvo nemoćni protiv Clevelanda, Antetokounmpo bez Lillarda broji drugi poraz u nizu

Draymond Green je zaradio isključenje sredinom treće četvrtine nakon što je nasrnuo na Donovana Mitchella
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2023. 08:25

Pred početak utakmice, Golden State Warriorsi pobjedili su u 12 uzastopnih mečeva protiv Cleveland Cavaliersa.

Međutim, taj je niz prekinut trijumfom 118-110 u Chase Centru. Dario Šarić je na terenu proveo 16 minuta, a za to je vrijeme sakupio pet poena, pet skokova, jednu blokadom i jednu asistencijom za poražene GSW.

Stephen Curry bio je najefikasniji sa 30 poena, ali Cavsi su pak imali petoricu igrača s deset ili više poena, od kojih je prednjačio Caris LeVert s 22 poena. Dodajmo kako je Draymond Green zaradio isključenje sredinom treće četvrtine nakon što je nasrnuo na Donovana Mitchella.

Drugi uzastopni poraz pretrpjeli su i Milwaukee Bucksi koji su ponovno bili bez ozljeđenog Damiana Lillarda.

Orlando Magic bio je bolji rezultatom 112-97. Giannis Antetokounmpo završio je utakmicu s 15/22 pogodaka iz igre u svojih 35 poena uz deset skokova, sedam asistencija, četiri ukradene lopte i dvije blokade.

Kod Orlanda je raspoložen bio Paolo Banchero s double-double učinkom od 29 poena i 12 skokova. Europska braća Wagner zajedno zabila 43 poena Franz Wagner postigao je 24 poena, šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. Moritz Wagner postigao je 19 poena, četiri skoka, jednu ukradenu loptu i jednu asistenciju.

Boston Celticsi uživali su u još jednoj pozitivnoj igri Kristapsa Porzingisa, dovodeći do domaće pobjede, 117-94, protiv Toronto Raptorsa.

U svom petom učinku od preko 20 poena u novoj sezoni, latvijski košarkaš ubacio je 21 poen uz sedam skokova i tri asistencije. Prednjačili su Jaylene Brown (29 poena) i Jason Tatum (27 poena).

U State Farm Areni Miami Heat je svladao Atlanta Hawkse 117-109. Bam Adebayo odigrao je još jednu sjajnu utakmicu završivši s 26 poena, 17 skokova i 4 asistencije.

Linker
27. travanj 2024 18:14