Kevin Durant

 ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
GDJE ĆE ZAVRŠITI?

Šok za navijače Brooklyna: Kevin Durant zatražio trade iz Netsa, dva su kluba na njegovoj listi želja

Budući da je pod ugovorom za još četiri sezone, Durant će imati ograničen izbor nove destinacije
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 30. lipanj 2022. 21:26

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durant zatražio je trade iz Brooklyn Netsa. Durantov menadžer Rich Kleiman rekao je Adrianu Wojnarowskom iz ESPN-a da on i Durant razgovaraju s glavnim menadžerom Netsa Seanom Marksom kako bi pronašli novi dom za bivšeg MVP-a.

Dosta tekstova prošlog tjedna sugeriralo je da Durant razmišlja o svojoj dugoročnoj budućnosti u Brooklynu, unatoč tome što je pod ugovorom za sljedeće četiri godine uz maksimalnu plaću. U to vrijeme vjerovalo se da su te glasine povezane s nastojanjima Kyrieja Irvinga da osigura dugoročni ugovor s Netsima, a nakon što je Irving odlučio odlučiti, mnogi su vjerovali da su se napetosti u Brooklynu smirile.

image

Kevin Durant

ELSA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Durant ima Sunse na popisu kao jedno od njegovih omiljenih odredišta. Heat se također spominje kao moguće odredište. Međutim, dok Wojnarowski potvrđuje da su Phoenix i Miami na Durantovoj listi želja, jasno je da Netsi planiraju dobiti najbolju moguću ponudu. Budući da je pod ugovorom za još četiri sezone, Durant će imati ograničen izbor nove destinacije.

Dok je sezona 2021./'22. bila razočaravajuća za Brooklyn, Durant je bio dobar kao i uvijek. Bio je ograničen na 55 utakmica zbog ozljede koljena, ali je u prosjeku imao 29,9 poena, 7,4 skokova i 6,4 asistencija, uz 52 posto šuta. Sljedeće će sezone zaraditi 44,1 milijuna dolara, odnosno 197,7 milijuna do isteka ugovora.

Nema kluba koji ga ne bi želio imati u momčadi...

Linker
18. travanj 2024 10:30