ca
 Screenshot
'SHOW MUST GO ON'

SRAMOTA LJUDI KOJE JE BRYANT ZADUŽIO ZAUVIJEK Zvijezde u suzama, na jednoj utakmici igrači nisu htjeli postići koš, ali čelnici lige nisu ni trepnuli

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. siječanj 2020. 00:04

Tragična vijest o smrti Kobeja Bryanta sablasnila je sportski svijet. Jedan od najvećih košarkaša svih vremena izgubio je život u helikopterskoj nesreći u Los Angelesu, a imao je tek 41 godinu.

Dok su se brojne NBA zvijezde na Twitteru opraštale od velikog Kobeja, a neke od njih, poput Paula Georgea, zvale su da se zaustavi igranje cijele lige.

 

No, to se nije dogodilo. Večerašnje utakmice počele su u najavljenom terminu iako je svima bilo jasno da se nikome ne igra. Prva utakmica na rasporedu bila je ona između Denvera i Houstona, a veteran Tyson Chandler, koji je utakmicu počeo na klupi, jednostavno nije mogao suspregnuti suze:

 

Njegov suigrač iz redova Rocketsa, PJ Tucker, Kobeju je posvetio poruku na tenisicama:

 

Dirljivu posvetu Bryantu napravili su igrači San Antonija i Toronta koji su utakmicu odlučili početi na zanimljiv način. Naime, košarkaši Spursa i Raptorsa odlučili su pustiti prva dva napada da 'iscuri vrijeme', odnosno da prođu 24 sekunde. A to je, uz 'osmicu', jedan od brojeva koje je Kobe nosio za vrijeme karijere...

 

Opraštaju se i navijači. Ispred Staples Centra u Los Angelesu, dvorani koju je Kobe toliko puta bacao u ekstazu, skupljaju se navijači i ostavljaju cvijeće i poruke za Kobeja.

 

Otišao je Kobe, show must go on. Ali tužna je ova predstava...

Linker
22. studeni 2020 12:59