Ivica Zubac i Terry Rozier
 Jayne Kamin-Oncea / USA Today Sports / Reuters
UČINAK NBA KARIJERE

TRENER LAKERSA NAHVALIO ZUPCA NAKON VELIKE PREDSTAVE U POBJEDI PROTIV PELICANSA 'Taj svaki put nešto radi i takve se stvari primijete...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2018. 18:19

Trener Los Angeles Lakersa Luke Walton nije mogao ignorirati sjajan nastup Ivice Zupca protiv New Orleans Pelicansa u kojem je njegova momčad slavila sa 112-104.

Mladi hrvatski košarkaš fenomenalno je iskoristio ukazanu priliku i mjesto u početnoj petorci i za 32 minute na terenu postigao 16 poena kojima je pridodao 11 skokova, dvije blokada i dvije ukradene lopte i to uz sjajan šut (8/10).

"Svaki put kad dođem u dvoranu, on nešto radi. Ili je u teretani, ili trči, ili igra dva na dva, ili radi odvojeno s posebnim trenerima. Takve stvari se primijete i onda kada se ukaže prilika... Uvijek govorim igračima da budu spremni, nastave raditi i da će se prilika ukazati. On ju je u potpunosti iskoristio u ovom susretu. Uvijek sam sretan kad netko odigra takvu partiju, a obično nema veliku minutažu", izjavio je Walton.

Naglasimo kako je to bio prvi double-double učinak za Zupca ove sezone, a sa 16 poena i 11 skokova je srušio i svoj rekord u tim statističkim kategorijama.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 22:43