screenshot Twitter
TEŠKA OZLJEDA

UŽASNE SCENE S NBA PARKETA! MLADA ZVIJEZDA HITNO PREVEZANA U BOLNICU NAKON STRAVIČNOG PADA Trener lud na legendu: 'Ti bi trebao malo biti pametniji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2018. 10:36

Užasne vijesti dolaze s NBA parketa gdje je 22-godišnji košarkaš Golden State Warriorsa teško stradao u utakmici protiv Sacramenta. Naime, Patrick McCaw primio je jednu loptu ispod koša, zabio, ali ispod njega podmetnuo se Vince Carter nakon čega se ovaj okrenuo u zraku i svom snagom leđima pao na parket.

Svima u dvorani odmah je bilo jasno da nešto s košarkašem nije u redu jer je ostao ležati na tlu i previjati se. Nekoliko mu je minuta pružana pomoć na igralištu, da bi u konačnici bio iznesen na nosilima, a potom i hitno prevezen u bolnicu. Još uvijek nije poznata težina ozlijede i čeka se službena infomracija NBA lige.

Također valja istaknuti kako je trener gostujuće momčadi Steve Kerr poludio na legendu NBA lige Vincea Cartera koji je izgleda ovaj prekršaj napravio namjerno i to u trenucima susreta kada je pobjednik već odavno bio odlučen i nije bilo nikakve potrebe za grubom igrom.

- Nisam ljut na vas (sudac), nego na Vincea, on bi trebao biti pametniji od ovoga - urlao je Kerr.

Inače, Golden State je slavio protiv Sacramenta 112-96.

Linker
09. svibanj 2024 08:30