SAMUEL CORUM Anadolu Agency Via Afp
TEŠKI TRENUCI

Velika NBA zvijezda otvorila dušu: ‘Samo sam ležao i plakao, bio sam na dnu i razmišljao o samoubojstvu‘

Zaradio je u karijeri ogromne novce, imao status zvijezde, ali ništa ga nije moglo utješiti
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 30. kolovoz 2022. 11:56

John Wall (31) godinama je bio velika NBA zvijezda, ali problemi s ozljedama doveli su ga do toga da je već tri godine igrač bez statusa. Prošlu ga sezonu Houston nije uopće koristio, premda je bio zdrav i imao ugovor težak gotovo 40 milijuna dolara. Wall je ipak ljetos prešao u LA Clipperse, koji su ga doveli kao igrača s kojim bi trebali napasti naslov NBA prvaka.

Iskusni play prije nekoliko je dana otvorio dušu, te progovorio o teškim danima i mjesecima koje je proživljavao.

"U jednom trenutku sam razmišljao o samoubojstvu. Pokidao sam Ahilovu tetivu, majka se razboljela i umrla, te mi je godine umrla i baka. Sve u vrijeme korone. Išao sam na majčine kemoterapije, sjedio i gledao majku kako umire. Nisam se presvlačio tri dana, samo sam ležao tamo na kauču i plakao. Tada ti svašta prolazi kroz glavu, posebno zato što nisam igrao košarku."

Pričamo o igraču koji je s ugovorom od 2019. do 2022. zaradio 171 milijun dolara. No, ni to ga nije moglo utješiti. Sada je potpisao za sjajnu momčad koja ga vidi kao startnog playa, iako Wall tek treba pokazati da još uvijek može biti vrhunski igrač.

"Kada pogledam sve što mi se događalo, razmišljam kako sam sve to prebrodio i uvjeren sam da mogu biti onaj stari. Jedva čekam zaigrati uz Paula Georgea i Kawhija Leonarda."

Linker
26. travanj 2024 09:38