Rudy Gobert udara Kylea Andersona

 SREENSHOT: VIDEO
RUŽNE SCENE

Velika zvijezda suspendirana nakon sramotnog udaranja suigrača, propustit će veliki i okršaj s Lakersima

Ovo je veliki gubitak za Timberwolvese, ali nakon sukoba gotovo da više nisu imali drugog izbora
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 11. travanj 2023. 07:20

Minnesota Timberwolves skupo su platili pobjedu koja im je izravno donijela osmu poziciju u zapadnoj konferenciji NBA lige i najmanje dvije utakmice u Play - In turniru. Nakon što je Rudy Gobert udario vlastitog suigrača Kylea Andersona, čelnici Minnesote suspendirali su ga za njihovu sljedeću utakmicu koju noćas igraju kao gosti kod LA Lakersa.

Ovo je veliki gubitak za Timberwolvese, ali nakon sukoba između Goberta i Andersona gotovo da više nisu imali drugog izbora. Klub je pokazao da je iznad svega bez obzira na posljedice. Minnesota će bez jednog od svojih najboljih igrača teško pobijediti razigrane Lakerse.

image
STEPHEN MATUREN Getty Images Via Afp

Međutim, Gobert će se imati priliku iskupiti čak i ako njegova momčad bude poražena, jer tada je čeka još jedna Play - In utakmica koju tada igrali protiv pobjednika meča New Orleans - Oklahoma.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Minnesota sada snaći bez Goberta i može li on izgladiti stvari sa svojim suigračima i pomoći im da odu u doigravanje. Gober se odmah javno ispričao, Anderson je ispriku prihvatio...

Linker
23. travanj 2024 01:45