Igrači Brooklyna pognute su glave napustili teren nakon poraza od Indiane

 ELSA Afp
NA DNU SU ISTOKA

Velike NBA zvijezde se svađale u svlačionici nakon novog debakla: ‘Bila je ovo usra** noć‘

Igrači Brooklyna održali su krizni sastanak nakon poraza od Indiane.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 30. listopad 2022. 08:50

Dugo je svlačionica Brooklyna bila zatvorena za novinare nakon sinoćnjeg poraza od Indiane. Običaj u NBA ligi je da mediji mogu do igrača praktično odmah nakon završetka utakmice, sinoć se igrače Netsa jako dugo čekalo jer su imali igrački sastanak u svlačionici. Trener Steve Nash nije na njemu prisustvovao, a on je svoju ljutnju iskazao na konferenciji za medije.

"Ovo je bila katastrofa. Kako drukčije ovo nazvati? Nisam vidio želju, nisam vidio volju, nisam vidio povezanost koja je potrebna da igramo obranu i dođemo do skokova. Moramo se više posvetiti košarci, mora nam ovo sve značiti puno više", jasno je Nash uputio kritike svojim igračima koji su bili sličnog razmišljanja:

"Bila je ovo usrana noć. Ljuti smo. Volimo košarku, volimo pobjeđivati i naravno da ima povišenih strasti u svlačionici nakon poraza", rekao je Kevin Durant koji je s 32 poena u prosjeku najbolji strijelac momčadi. No, to Brooklynu ne pomaže jer su trenutno na omjeru 1-5 najgora momčad na Istoku zajedno s Orlandom i Detroitom. No, Magic i Pistonsi su momčadi u rekonstrukciji i od njih se očekivalo da nemaju previše pobjeda. Netsi su ipak nešto drugo, bez obzira na sve što se događalo u njihovim redovima i dalje je to momčad koja ima snage da bude pri vrhu Istoka. Sada su na dnu, a to je donijelo povišene tonove u svlačionici.

"Svađaju se, jedan s drugim pričaju oko loših čuvanja u obrani i nedostatka komunikacije. Jednostavno imamo previše grešaka, a ponekad se čini da se i ne trudimo dovoljni. Nije sve u shemama igre, ponekad je stvar i u borbi", rekao je Nash i nastavio:

"Moramo se duboko pogledati i pitati se što želimo postići. Želimo li od toga odustati jer smo rano imali neke probleme ili ćemo ostati na tom kursu i početi graditi nešto? Bila je dobra atmosfera na početku sezone, ali onda smo izgubili nekoliko utakmica i to nas je žestoko šokiralo", zaključio je Nash.

Linker
19. travanj 2024 10:05